Jobba hos oss

Nordic Vehicle Conversion AB består av våra unika och välkända varumärken Euro-Lans och Karosseriverken.
Vi anpassar, bygger och inreder fordon för yrkesmässig persontrafik, utryckningsfordon som ambulanser och polisbilar och andra specialfordon. Allt enligt våra kunders önskemål och behov! Våra kunder är till största del de större fordonstillverkarna samt lokala återförsäljare och vi har slutkunder i form av Polismyndighet, Regioner och Färdtjänstaktörer.

NVC söker säljare med inriktning Ambulans

Nordic Vehicle Conversion söker nu ytterligare en säljare. Att arbeta som säljare inom Nordic Vehicle Conversion AB innebär höga krav på affärsmannaskap och förmåga att jobba långsiktigt med att bygga förtroendeingivande och varaktiga kundrelationer. Kundens behov står alltid i fokus hos oss.

Som medarbetare hos oss får du möjlighet att jobba i ett säljteam där kundnöjdhet, kvalitet och säkerhet står i fokus.

Vi söker dig med branschvana från att jobba med försäljning mot Regioner och privata vårdaktörer samt erfarenhet av att jobba med offentlig upphandling (LOU).

Om du även har ett tekniskt intresse samt vana från B2B ser vi det som meriterande.

Vi vill att du ska ha ett naturligt driv att jobba långsiktigt och även strävar efter att öka din kompetens för att ge kunden bästa service. De personliga egenskaperna är mycket viktiga för oss!

Du kommer ingå i ett härligt team med en hög kompetens och lång erfarenhet av fordonskonvertering. Vår konstruktionsavdelning arbetar aktivt med utveckling av nya produkter i nära samarbete med försäljningsavdelningen. Det finns möjlighet att utgå från annan ort.

Passar du in på ovanstående och tycker att detta låter intressant, tveka inte att skicka in din ansökan till hr@nordicvehicle.se, märk din ansökan med ”Säljare”. Vi vill ha din ansökan senast den 21 januari. Rekrytering kan ske löpande. Vid eventuella frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta HR 0457-45 06 00.

Läs annonsen på arbetsförmendlingen här.