Jobba hos oss – Fordonselektriker

Nordic Vehicle Conversion AB består av våra unika och välkända varumärken Euro-Lans och Karosseriverken.
Vi anpassar, bygger och inreder fordon för yrkesmässig persontrafik, utryckningsfordon som ambulanser och polisbilar och andra specialfordon. Allt enligt våra kunders önskemål och behov! Våra kunder är till största del de större fordonstillverkarna samt lokala återförsäljare och vi har slutkunder i form av Polismyndighet, Regioner och Färdtjänstaktörer.

NVC söker fordonselektriker

Vi stärker nu upp vår organisation med flera fordonselektriker för att stå redo inför kommande volymökning och framtidens fordonsutveckling. Att arbeta inom Nordic Vehicle Conversion AB innebär höga krav på disciplin och noggrannhet. Som anställd i bolaget har du ett fritt arbete under ansvar och företagskulturen innebär att vi har högt till tak och korta beslutsvägar.

Vi söker nu dig som vill arbeta som fordonselektriker och har ett stort intresse för specialfordon. Vi ställer höga krav på de personliga egenskaperna som engagemang och laganda. Vi söker dig med el- eller fordonsutbildning och kanske har du även erfarenhet från fordonsbranschen eller liknande. Vi tror att du är lösningsorienterad och drivande. Kunskap inom ritningsläsning är ett krav.

Ni kommer ingå i ett härligt team med en hög kunskap och lång erfarenhet av fordonskonvertering. Vi ser en stor utvecklingspotential framför allt inom elfordon. Vår egen konstruktionsavdelning arbetar aktivt med utveckling av nya produkter i nära samarbete med vår produktion. Vi erbjuder en god arbetsmiljö och generös friskvårdsförmån.

Om detta låter intressant så tar vi tacksamt emot din ansökan som du skickar till hr@nordicvehicle.se.  Vid eventuella frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Ia Krokhammar 0457-45 06 53.

Urval och rekrytering kommer att ske löpande.