Jobba hos oss

Nordic Vehicle Conversion AB består av våra unika och välkända varumärken Euro-Lans och Karosseriverken.
Vi anpassar, bygger och inreder fordon för yrkesmässig persontrafik, utryckningsfordon som ambulanser och polisbilar och andra specialfordon. Allt enligt våra kunders önskemål och behov! Våra kunder är till största del de större fordonstillverkarna samt lokala återförsäljare och vi har slutkunder i form av Polismyndighet, Regioner och Färdtjänstaktörer.

NVC söker fordonselektriker

Nordic Vehicle Convsersion fortsätter stärka organisationen med flera fordonselektriker till produktion för att möta en stor volymökning samt för att stå redo för framtidens fordonsutveckling. Att arbeta inom Nordic Vehicle Conversion AB innebär höga krav på disciplin och noggrannhet. Som anställd hos oss får du möjlighet att bidra till företagets utveckling och du jobbar i ett lag där kvalitet och säkerhet står i fokus.

Vi söker nu dig som vill arbeta som fordonselektriker och har ett stort intresse för specialfordon. Vi söker dig med el- eller fordonsutbildning och kanske har du även erfarenhet från fordonsbranschen eller liknande. Personliga egenskaper som engagemang och laganda är viktiga hos oss och vi tror att du är lyhörd, ordningsam och lösningsorienterad. Kunskap inom ritningsläsning är ett krav liksom svenska språket i tal och skrift.

Du kommer ingå i ett härligt team med en hög kompetens och lång erfarenhet av fordonskonvertering. Vi erbjuder en stor utvecklingspotential inom vårt verksamhetsområde. Vår egen konstruktionsavdelning arbetar aktivt med utveckling av nya produkter i nära samarbete med vår produktion.

Passar du in på ovanstående och tycker att detta låter intressant, tveka inte att skicka in din ansökan till hr@nordicvehicle.se. Vid eventuella frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Ia Krokhammar 0457-45 06 53.

Urval och rekrytering kommer att ske löpande, sista ansökningsdag 2024-02-29.